~ღ~ De omnibus rebus et nonnullis aliis~ღ~

Direktlänk till inlägg 1 maj 2011

Amatörernas afton!

Har haft en grymt trevlig Valborg må jag säga :)

Brukar va lite anti Valborg annars eller asså brukar inte palla hitta på något speciellt, festa ocksånt. Brukar kännas som det är den ultimata amatörenas afton med andra ord fjortisfylla och massa stök. Hehe Har väl haft sin glans det med men inte nu för tiden :)


Men de va gött vi tog de rätt random, planerna va att gå på ett Latin party men så blev de inte eftersom de va få i vårt gäng som kunde haka på, när vi e fullt gäng av oss som brukar umgås mest brukar vi ju va typ typ 14-15, men vi va ba 4 denna Valborg.

So vi som var med kände nog att de skulle va ballare å dra in till stan och möta upp lite annat folk där istället, men så blev de iof inte heller.


Kvällen började med att vi grillade, drack, lyssna på music och peppade party. Sedan joinade mina grannar och deras gäng som oxå hade förfest på bakgården, så vi körde kubb tunering :) Kul!

Sen blev vi upp bjudna till deras fest men vi drog hem till mej förfestade, dansade och gick crazy sen drog vi över till grannarna men dom skulle dra vidare och de palla inte vi, så vi drog tillbaks till mig.

Tanken var att fortsätta förfesten ett tag till för att sedan dra in till stan men så blev det icke för vi började tjöta å gö lite käk, sen kom det änna av sig och slutade med att vi allihop myste i soffan,sängen å kolla film å chilla istl :)

Men de va inte alls ett illa avslut på en riktigt nice kväll! :)

Skönt när de e random å man tar de lite som de kommer å gör va man känner för i stundens hetta :) me like!


Hoppas ni haft en skön helg peps! Take care!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ☀♥☀CocoLicious☀♥☀ - 29 februari 2012 21:46


Mycket som hänt, mycket som händer och mycket som skall hända och som måste ske... Kaos!      ...

Av ☀♥☀CocoLicious☀♥☀ - 30 januari 2012 23:08


Haha goosh alltså vi är sådana beroendemänniskor alltså all of us... flock djur som agerar och tror att vi inte påverkas av de rådande mekanismer i samhället som gör att vi alla är lika på ett eller annat sätt. Alla är vi unika men ingen undkomm...

Av ☀♥☀CocoLicious☀♥☀ - 9 december 2011 00:26


I guess everything happens for a reason... somtimes its hard to see though... Men med allt ont brukar alltid finnas något gott med... Sjukt tacksam för mkt i mitt liv och många människor som finns i mitt liv!   Galet att tiden går så fort... ...

Av ☀♥☀CocoLicious☀♥☀ - 16 november 2011 02:59

Klarade tentan!!!!!!!!!!!!! Me so happy! Juridisk översikts kurs(JÖKEN) ✓check!.. Fortsätter nu juridiken med socialrätt! Damn! Mkt som händer just nu... galet vad saker och ting kan vändas upp och ner på 2sec! Hoppas på det bästa och gö...

Av ☀♥☀CocoLicious☀♥☀ - 14 oktober 2011 23:11


I can give you a hint though! Tentaplugg i feberyra = dubbel tentaångest! Stress, Press, Ångest! Breath it, Feel it, Live It! The only thing to do though is to suck it up an carry on!   ...

Presentation

Omröstning

Har vi träffats IRL?
 Ja, vi känner varandra väl och umgås regelbundet
 Ja, Vi är bekanta
 Nej, men vi har snackat på Internet
 Nej, vi har aldrig träffats eller pratats vid

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards