~ღ~ De omnibus rebus et nonnullis aliis~ღ~

Alla inlägg den 27 juni 2011

Av ☀♥☀CocoLicious☀♥☀ - 27 juni 2011 19:26

Förra helgen var jag hemma i Gbg, Lördagen den 18 Juni va en stor dag då princessan S fick sin Prins S till sin äkta make!

Bröllopet var verkligen helt fantastiskt, världens finaste brudpar! Efter kyrkan hade dom abonerat en  s-vagn som tog oss till Götaplatsen där dom sedan hade anordnat middag och fest i Göteborgs konstmuseum! Hur grymt som helst, där bjöds vi på fyra rätters och en helt amazing afton fylld med massa kärlek och glädje! Så himla roligt! 

Det var verkligen en magisk dag och kommer vara ett minne för livet!

Så glad att jag fick vara med på deras dag då de blev man och hustru! Jag var med första gången dom träffades år 2005  med vilket gör det ännu mer roligt att se dom som man och hustru idag naturligtvis! Hihi! All lycka till dom! :D

 

Helgen har inte bara bestått av bröllop utan de hanns även med kvalitets tid med både nära vänner och familj! Best of the best helt enkelt!

Och lite shopping hanns med också :D

Me like! Tänk att man kan bli så glad av sådana materiella ting även om dom i eget sammanhang är rätt obetydande. :) Blev iafl Twist&Tangos Peace tygkasse, och en sjal och väska från min absoluta favorit affär Indiska :D

  

Vi fick också bokat biljetter till Hoffmaestro och Timbuktu i Augusti eller Sa har bokat till oss hihiii, skall bli såååå nice, va sjukt länge sedan jag va på konsert nu! Så himla nice haha :) 

  

Även om förra helgen började väldigt turbulent med massa knas som fick mig att få ändra heeela min sommar blev det tillslut en riktig toppen helg anyway! :)


Även midsommar helgen har varit jätte bra. På självaste midsommar afton var vi typ 15 pers som hade knytkalas, grilla, åt , drack lekte lekar, sjöng snapsvisor och festade :)

Även på Lördagen körde vi lite fest ungefär samma gäng som dagen innan plus några till :) Så de har vart nice!


Sommaren är med andra ord i full gång, helt sjukt att det redan är slutet av Juni, tiden går FORT! Men tja fortfarande ett tag kvar av sommaren tack å lov.

Hoppas sol och värmen skall infinna sig snart och vara här för å stanna. Iof är det jäkligt nice väder i dag så får hoppas de håller i sig!


Kriminologin är i full gång så busy days!

Hoppas ni alla har en bra sommar!

Presentation

Omröstning

Har vi träffats IRL?
 Ja, vi känner varandra väl och umgås regelbundet
 Ja, Vi är bekanta
 Nej, men vi har snackat på Internet
 Nej, vi har aldrig träffats eller pratats vid

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards