~ღ~ De omnibus rebus et nonnullis aliis~ღ~

Alla inlägg under november 2009

Av ☀♥☀CocoLicious☀♥☀ - 25 november 2009 23:08

Det är mkt som försigår nu, mkt som händer och mkt att göra! Som vanligt egentligen!

Sjukt stressigt i skolan, börjar dra ihop sej för salstenta oxå gooosh!

Och på fredag får vi resultat för senaste tentan :S blir illamående  och yr vet iof att jag kommer få komplettera....

Så e de ....

Sjuuuuuuukt, sjuuuuukt!


Mkt roligt som händer oxå iof, tur är väll det!

I helgen hade vi skit mys skulle lagt upp bilder men hittar inte min usb sladd till mobilen tyvärr :(

Tack S iafl hihi va mkt nice!


Nu e de bara plugg som gäller, fram tills tentan, iafl från och med nästa vecka går jag under jorden och kommer va osocial till max! Ba så ni vet!

Håller på med våra enkäter oxå för in dom manuellt i ett system som heter spss.... gooosh mkt pill asså!

Sen hade vi föreläsning i veckan med bland annat : 

Produktmomentkorrelationskoefficienten.r=E(x-mx)(y-my) / (n-1)(sx)(sy)  (btw världens längsta ord)

Mmmm å massa andra formler, hur man räknar ut medelvärde på vissa variabler och bla bla bla GOOOOSH jag e så körd!!!! Finns ett kapitel som bara handlar om sån här shit som oxå ska va med på tentan  självklart!

Asså får vi massa räkneuppgifter på tentan döör jag juh!

Trodde man skulle slippa sån här shit på en utbildning som denna men icke!

USCH fy och tvi för matte!

 

Så e de nu skall jag sätta mej och numrera alla enkäter plus sätta a,b,c osv, 1,2,3,4 osv framför frågorna så de blir enklare för oss att mata in de i dataprogramet!

 

Ha de gott allihop!

 



Av ☀♥☀CocoLicious☀♥☀ - 20 november 2009 01:13

Min hjärna känns som sirap, mina tankar känns som sirap, mina känslor känns som sirap.... ja asså allt e ba så segt, trögt å icke flytande!


Jäkla mkt att göra nu asså, håller ju på med våra fältstudier, och inför dem har vi ägnat timmar på komma på  ämne, frågeställning,syfte, massa frågor till enkäten vi suttit och knapat ihop, å lyssna på föreläsningar å nästa vecka ska vi lära oss ett nytt dator program sen skall vi sammanställa alla enkäter och sen skriva ihop ett 10sidor sammanställning som skall redovisas på 10min på examinations seminariet!

HUR jag skall hinna plugga in allt till salstentan är dock ett frågetecken, har knappt ens öppnat böckerna, ba läst lite, sjukt mkt att plugga in :-S

Hatar å stressplugga!


Va iafl kul när vi dela ut enkäterna idag till dom små niorna hehe :D söta va dom... imon skall vi till Varberg och dela ut till niondeklassare där :) Kul å få gö nått praktiskt, synd faktiskt att vårt program inte innefattar någon praktik!


Gasque va de igår, va sådär kul, har sina orsaker, tur att en del underbara goingar var där iafl hehe (ni vet vilka ni e )

Jag följde inte med dem ut sen, hade dock beslutsångest men de blev att jag pallra mej ner till stationen för att ta mej hemmåt med R för att fortsätta kvällen hemma i Götet <3...Då e tågen inställda... De blåste alltså storm igår kväll, så mycket regn å SOM de blåste, goooosh, de va iafl elfel...!

R ringde en kompis som va så sjukt snäll att han hämta oss, annars hade vi vart typ 3tim försenade om vi hade vänta å shit, va massa tjaffs och vel med tåg å bussar å jag vet inte allt.

Kom hem fort, snubben låg ju i 160-170 GALET, men de gick bra som tur var! :)

Sjukt nice va de å komma hem till GÖTEBORG <3 dessutom va de näst intill vindstilla och de regna inte igår kväll så skönt efter att ha verkligen piskats av regn å nästan slungats med av vinden i H-stad!!!

Väl hemma blev de några drinkar å en cider som gällde sen hem för att nana!


Så e de...

Orkar inte skriva mer nu måste sooova, men ni får ha de gött!

Av ☀♥☀CocoLicious☀♥☀ - 15 november 2009 19:52

"Tuam ipsam vive vitam, quia tuam ipsam oppetes mortem"

Det är upp till var och en hur man vill leva sitt liv, så länge man inte skadar eller trampar på någon annan...

Man får helt enkelt acceptera att alla är olika, att man har olika värderingar, åsikter osv.

Man behöver givetvis inte vara en del av det vi inte vill och man behöver egentligen inte heller respektera allt, men man kan inte förändra någon annan än sig själv. Visst kan man påverka och ha inflytande men de är alltid i slutänden upp till den enskilda individen.

Att vända kappan efter vinden har aldrig vart min smak, och jag kommer nog aldrig bli en sådan person som gör det heller. Jag börjar dock sollra ganska mkt i vad jag engagerar mig i, även om jag brukar få en uppfattning och ha en åsikt om det mesta så betyder de inte att jag måste yttra mej om den.

Jag vet oftast vart jag står, jag vet vad jag tycker, tänker och känner...

Det handlar fortfarande inte om att har rätt eller fel, jag är ALDRIG ute efter att endast peka finger utan någon poäng när jag yttrar mej kan jag lova..

De värsta jag vet är folk som ser ner på andra och tror att dem är bättre och liknande, ogillar stark ytliga, trångsynta dömande människor, och människor som spelar spel och utnyttjar andra för egen vinning, falska, egoistiska,otacksamma människor som hugger vem som helst i ryggen för att komma dit dem själva vill...

Jag skiter fullständigt i om folk tycker jag är en "moralkärring"  ärligt talat deala med det eller dra nån annan stans...!

Det är skillnad på att få ett första intryck och att döma vid första ögonblicket... allting är inte alltid som det verkar dessutom kan både saker och människor förändras vilket skapar helt andra förutsättningar...

Att omvärdera saker och ändra åsikt är något som vissa människor kanske borde lära sig innan de sätter alla i samma båt..

Även att göra misstag och ha fel är något vi ALLA gör... och de är något som var och en som de påverkar får ta ställning till... men ibland kanske man bör tänka efter en gång till om det verkligen är värt att inte förlåta.

Man kan ha tålamod och förlåta mkt... visserligen kanske man aldrig glömmer och man kanske har lärt sig en läxa... men givetvis går det också till en viss gräns vilket oxå beror på situation... men överskrider man den gränsen finns det oftast ingen väg tillbaka och så är det ju iafl i min värld!


Oavsett så är det upp till oss själva hur vi vill leva våra liv utifrån våra egna förutsättningar...

Livet är för kort... de blir vad man gör det till...

Mitt liv, mina val, mina regler...

Av ☀♥☀CocoLicious☀♥☀ - 13 november 2009 01:52

En weekend i Barcelona var inte fel måste jag säga ;P! Hehe

Förra veckan va det bara examination som gällde typ skickade in den i Torsdags då hela en dag tidigare! De får va som de går, spekulerar inte i det kommer garanterat få komplettera men de tar vi då!

Iafl sen Tors kväll begav vi oss ner till Malmö hade en mysig kväll där med gött käk och vin! Sen tidigt Fre morgon tog vi tåget till kastrup och sedan flyget mot Barcelona! :D Mellanlandade 2ggr i Frankrike första i Strasbourg och sedan Lyon innan vi nådde vår slutgilltiga destination ;)!

Men de gick bra aldrig flugit med så små plan förut dock haha shit!

Vi hade delvis tur med vädret, då de va riktigt fint va de typ knall blå himmel sol och typ 20grader, men sen på Lör kväll börja de blåsa en hel del mkt synd!

Men om man säjer så här Sol, Party, Sangria och fotboll!!! Bättre kan de inte bli! Hehe

Jävligt häftigt å se Barca spela på hemmaplan asså hehe! Dom lekte ju sig igenom matchen pretty much men kul se ändå, Mallorca laget såg vi ju på nära håll när vi landa, dom hämta sina väskor precis bredvid oss, MKT ögongodis vill jag lova haha :P!

Camp Nou va ju nått helt eget oxå jäkligt mäktigt asså!

Kul å ha vart där!

R visade oss runt i Barcelona drog med oss på allt som var värt att se, undvek dock turiststråken så mkt som möjligt, nice, mkt nice sånt gillar jag! Så vi fick se mkt!

Party blev det med,många klubbar och flertal goa drinkar hehe trevligt folk i Barcelona oxå, en mkt social stad som aldrig sover och de fick vi smaka på ordentligt hehe ;)

Haha mkt svenskar sprang man på och fastna med där oxå alltifrån bönner till b-kändisar haha ;P

Jag är ju ganska mkt av en storstadsmänniska, tyckte pulsen i Barcelona var behaglig ändå trotts dess storlek, dessutom va den väldigt personlig, man märker att det är många som vart med och skapat å byggt upp staden.

Gaudis mosaik inspererade verk ser man ju överallt! Jag är inte mkt för konst alltså, inte alls egentligen, men jag diggade faktiskt mkt av de man såg från honom, det låg någon mystik i hans konst... såg nästan lite sagoaktigt ut många ggr.

Nice va de iafl!

:D

Måste säja att när vi satt på en uteservering nere i hamnen och njöt av sol och värme, blå himmel, palmer som vajade framför oss, och sippandes på den goaste sangrian jag någonsin druckit DÅ kändes livet helt underbart! säjer ba CARPE PUNCTUM! De e vissa av dom som gör livet värt att leva! :)

Hehe

Va hemma sent natten mellan Mån-Tis o, Tbax till verkligheten och skolan....


SORRY att de blev så många mkt i de här inlägget haha men orka.. de få va så, finns inget begrepp som definierar och förklarar de jag menar på ett bättre sätt!


Ha de gott allihop!

    

Av ☀♥☀CocoLicious☀♥☀ - 2 november 2009 00:03

Är en aning okoncentrerad må jag säga borde egentligen vara super flitig med tanke på att jag ligger helt efter och jag tror dessutom jag gjort fel så kommer behöva Torsdag på mej att gå igenom allt... A jo right... Katastrof!!!

Det får bli vad det blir

Que Séra Séra what ever will be, will be.... va annars lixxom....

Igen sömn inatt iafl... Ska upp 05.45 imon asså jävla f*tt seminarium ursäkta språket men shit va irriterad jag e på det... slöseri med tid... å så e de obligatoriskt och betygsgrundande så vi MÅSTE vara närvarande och prestera! SKIT!

SKönt å få ur sej lite aggressioner...

Nae nu få jag väll fortsätta...

Sirap säjer jag ba... min läsförmåga är sirap och min uppfattnings förmåga har snigelfart...

Min förmåga att besvara frågan och skriva ihop nått ska vi inte ens prata om! Aaaaahhhhh damp!


Av ☀♥☀CocoLicious☀♥☀ - 1 november 2009 13:57

Herregud vad jag har börjat drömma... har sådana perioder... undra vem han den där är egentligen?! Humm..

  



Måste nog helt ärligt köpa nya kuddar och bäddmadrass för fy fan va jag har ont i kroppen när jag vaknar... ont i nacke, rygg å baksidan av skallen asså... INTE ok!

Får la se när de blir av ba... kännt av de ganska länge men så ska man ju ha ekonomi att fixa sånt oxå...

Well well... plugget går så sjukt segt... ont i huvudet idag igen... migränaktigt oxå får passa mej så de inte blir värre för då e de fan kört...


Igår va mys middag,glass å skräck film! Glad

Imon e de seminarium... gaah stör mej kommer inte va hemma förän sex imon kväll.... så sjukt irriterande att dom va tvungna å lägga seminarium imon... !

E stressad SUPER stressad, vet inte hur jag skall hinna...dessutom måste jag hinna städa och packa i veckan oxå...finns lixxom typ igen tid till de egentligen....

 Asså examinationsuppgifterna e verkligen sjukt svåra... Mkt e nog att han formulerat frågorna så förbaskat krångligt oxå...

Mmm så e de... ba å deala med men förstår inte hur de ska gå till, måste försöka fortsätta nu iafl...


BTW att beropå nått helt annat i dag håller vi lätt tummarna för BLÅVITT!!! En för alla, alla för blåvitt! 

Presentation

Omröstning

Har vi träffats IRL?
 Ja, vi känner varandra väl och umgås regelbundet
 Ja, Vi är bekanta
 Nej, men vi har snackat på Internet
 Nej, vi har aldrig träffats eller pratats vid

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards