~ღ~ De omnibus rebus et nonnullis aliis~ღ~

Alla inlägg under september 2009

Av ☀♥☀CocoLicious☀♥☀ - 25 september 2009 00:01

Den här dagen har vart rent ut sagt bedrövlig!

Asså vårt grupp arbete idag vart inget vidare, vi va oense om mkt, vi förstod väldigt lite av de vi skulle gö och ja de blev ba massa knas. Sen va vi allihop trötta, hungriga, irriterade å ja...

Vi hann ju inte färdigt heller... å fortsatt upplägg suger enligt mej men men vi får väll se...gö de bästa utav de!

känner mej superduper stressad inför tentan oxå...

känns inget bra alls faktiskt...

Oxå ska man hinna sitta med seminarieuppgiften ytterligare oxå... fy fan... känns skit jobbit å inte kunna fokusera på å plugga in teorierna ba.

Men men ...

Tur jag har M hon lyckades få mej på andra tankar. Va sjukt mys å träffa Sötisar som L å E en stund idag oxå å ba få nått annat i tankarna!Inte fått gjort mkt sen jag kom hem dock... kom hem jäkla sent idag oxå... aaahhh nae ska ge mej de kommer inget bra ur mej just nu ändå.

Av ☀♥☀CocoLicious☀♥☀ - 23 september 2009 19:21

Asså jag e verkligen sååååååååååå trött! Assså de e inte roligt å va så här seg aaaah....!

Så himla långa och intensiva dagar asså de e verkligen skit kul men asså stressen och tröttheten tar lixxom musten ur en och man kan lixxom inte ba köra på utan man dras ner med det andra.

Tröök e de!

Igår träffa jag M innan skolan typ vid 10 sen satt jag på föreläsning i princip från 12 till 19, sjukt intressant asså men gu så trött man va sen. Sov i Halmstad kom hem dit vid typ halv åtta gjorde mat käka sen va kl typ halv nio sen va de dax å plugga men typ vid halv elva satt jag fan å nicka hela tiden tillslut ba jag decka. Så de va lika bra å gå å lägga sej för natten å sooooova.

Ställde kl på 6 i morse tänkte läsa lite innan jag begav mej. Tror ni jag kom upp? Eh nej blev väckte halv 8, sov dock vidare till kvart över 8 sen fick jag bråttom, åkte in till centrum socialisera och fika lite innan föreläsningen. Efter föreläsningen samlades vi i gruppen och bestämmde vad vi ska gö på vår 3dje seminarieuppgift, sen fem tåget hem va hemma typ sex tog sp-vagnen till m-torg va tvungen å handla hem mat, sen komma hem packa upp maten och nu har jag suttit fast vid datorn en halvtimme, borde egentligen ha lagat mat och börjat plugga nu men ärligt orka!

Asså jag e helt död... så kasst att man inte hinner äta ordentligt oxånnt på dagarna heller. Men men så e de...

Måste få i mej nått nu iafl... funderar på å laga mat ... blir så jäkla sent dock å jag måste plugga med... men vet ju hur de blir kommer decka typ vid elva å sen ska jag upp tidigt imon ska va i Halmstad kl 10 imon...

Lägenheten ser ut som ett bomnedslag oxå haha shit katastrof.

E så gnällig för jag e trött å hungrig sorry haha.

Nae får la sätta lite fart här istl..

Ha de gott allihop!

Av ☀♥☀CocoLicious☀♥☀ - 21 september 2009 22:32

Hehe idag hade vi vårt andra seminarium som gick bra Glad vår hanledare sa att vi hade gjort ett bra jobb, utförligt och genomtänkt å lite annat så den responsen får vi allt va nöjda med tycker jag.

Om man ska kolla på prestationen hos mej som enskild individ i de här så gick de faktiskt relativt bra om man tänker på hur mkt jag hatar att redovisa inför grupp. Gjorde mkt att vi fick sitta ner och slapp stå framme vid tavlan haha, kände dock hur pulsen höjdes, svettningar och rodnader kom men lyckades hålla rösten relativt stadig utan för mycket hackande robot röst hehe Tungan ute

Skönt att de e avklarat!

Kommer dock komma fler ggr och jag kommer va lika nervös då..., men men de tar vi då!


Nu imon börjar föreläsningen 12 till 15 sen börjar nästa föreläsning 16 och håller på till 19 så de blir en intensiv dag imon.

Har massor att läsa verkligen. Vi har föreläsning på Onsdag oxå sen ska vi samlas i gruppen och förbereda inför nästa seminarium som e nästa Måndag.

Sen på Torsdag ska vi förhoppningsvis få färdigt vår seminarieuppgift. Och sen e de verkligen plugg som gäller för hela slanten. Hur många kapitel som helst att ta igen (asså försenade böcker =trubbel)

Sen har vi ju vår första tenta nästa  vecka, vi har ingen aning om på vad eller hur de kommer gå till så de kan ju bli intressant.

Men men en sak i taget...

Saknar peps, men ska allt försöka hinna med er oxå Skrattande även om de kanske blir kortisar eller att ni får vänta lite!

Men jag tänker på er iafl! Känner mej helt needy nu igen haha jag blir sån när jag inte umgåtts med folk på ett tag eller om de blir för sällan.

Så e de...

Ska återgå till mitt läsande... eller ska vi säja ännu en date med George Ritzer Skrattande Han kommer va en mycket bissy man ett tag framöver vill jag lova hehe Flört

Ha de gott peps!

Av ☀♥☀CocoLicious☀♥☀ - 20 september 2009 14:31

Massa plugg, har massor att läsa om sociologiska teoretiker och deras teorier...

Sen har vi semninarium imon... sjukt nervös eftersom de e av redovisningsslag denna gången...

Hatar det... vet inte vad som händer men jag börjar kallsvettas och typ stamma och darra med rösten och hela jag...

Förstår verkligen inte varför jag blir sån måste va nått som sitter djupt rotat...

Känns lite sisådär i min grupp oxå... finns folk som inte drar jämt... och de känns som vi alla e på olika nivåer därför e vi inte jätte synkade... men de har ju redan uppståt en viss irritation mellan två personer... vilket e synd mkt synd.

Vi måste ju få det att funka lixxom vi e en grupp...men de blir förhoppningsvis bättre, vi känner ju inte varandra så väl än.

Men men vi får väll se vad som händer... håller tummarna inför imon iafl....


Får förhoppningsvis hjälp med min lampa sen oxå, sjukt jobbit sitta å läsa i förlite belysning.

Nae skall återgå till min date med ritzer ;)

Ha de gott!

Av ☀♥☀CocoLicious☀♥☀ - 17 september 2009 19:41

Igår va de då plugg, föreläsning, grupparbete med mer plugg och sen förfest och utgång som gällde Skrattande

Var en full späckad dag igår asså efter vi va färdiga i skolan blev de systemet inhandla drickat, sen drog jag, Mi och M hem till henne fixade i ordning oss, sen mötte vi upp resten av gänget handlade mat drog hem till Ma! 6 tjejer va vi , Ställde till med värsta mys, tacos, godricka tändaljus å allt. Sen va de dax å ladda upp för kårpub med mer godricka, snacks,tjöt, och musikSkrattande jätte mys å jätte kul! Lyckad kväll igår Hoppas de blir fler! hihi men nu lär de nog dröja ett tag för nu e de mkt plugg framöver asså. Borde egentligen plugga nu, ska strax ta tag i de igen.

Grupparbete hela dagen imon... får se hur de går, hoppas på de bästa även inför Måndag Skrattande

Jaja så e de!

Ska dra mej ha de gott!

Av ☀♥☀CocoLicious☀♥☀ - 15 september 2009 21:09

De rullar på, shit va mkt böcker de e å läsa... hehe jaja så e de imon har vi en föreläsning om femenism, synd jag inte hunnit läsa boken vi fått till den föreläsningen men men får försöka gö de i helgen. Vi har dock vårt grupp arbete vi måste sätta igång med och göra färdigt, vi ska dock samlas imon så får vi se va vi kommer fram till.

Sen blir de ju utgång imon Tungan ute som sagt vi får passa på nu innan alla tentor och sånnt drar igång.

Så imon e de ALL IN som M sa haha SkrattandeNågorlunda iafl!

Na nu ska jag plugga lite tänkte jag, nu när jag äntligen fått våran efterlängtade och 2 veckor försenade teori bok!

Ha de gott peps Flört

Av ☀♥☀CocoLicious☀♥☀ - 13 september 2009 23:05

Jag kan känna det nu igen... förändring... time is changing...

Jag vet inte hur, vad, när eller nått ännu men jag kan känna det... hjulen är i rullning igen...

Känner mej lite jag vet inte kan inte sätta fingret på det men har nån konstig känsla och känner mej jätte kluven just nu...

Känns konstigt att ena stunden va här där allt är som vanligt fast ändå inte... och sen va där, där allt är nytt men som på nått vis ändå är större delen av mitt liv och kommer vara i 3 år framöver förmodligen...


Shit nu börjar plugg pressen och stressen kännas av igen oxå, i en helt annan form men de e samma känsla... sjukt mkt böcker att läsa... en av dem har vi inte ens fått ännu men hoppas den kommer i mon verkligen...

Shit nästa veckas seminarium kommer bli en uttmaning oxå...

Asså allt vi ska göra denna terminen och nästa kommer va uttmaningar eftersom allt vi kommer gö är nytt! Det är första gången för allt!


Nae nu ska jag lägga mej och läsa, i mörkret, båda mina lampor i taket har gått och jag når inte att byta dem själv! SURT!

Ska försöka åka ner tidigare till Halmstad imon med så jag kan cheeka in M´s nya lya, men de kommer bli segt, läsa hela natten, gå upp tidigt, diska, gö sej iordning, packa...sen dit, sen skolan å ha föreläsning till kl.18 gäsp...

Jaja ba sätta igång, lovely läsning!

Av ☀♥☀CocoLicious☀♥☀ - 12 september 2009 18:02

Så nu var det helg Skrattande

Inte riktigt skilljt på helg och vardag på hela sommaren och inte heller förra terminen då de inte va nån skillnad på dagarna typ... men nu känns de allt av.

Igår va jag och E inne i stan och shoppade haha oj va de shoppades men de va mys.

Idag var jag bjuden på fest i Halmstad men bangade, L å E skulle på Bio men banga de med, H och A skulle mysa å hänga men banga de med så e ba hemma idag. För att va ärlig känner jag mej en aning kass, har ju vart tvär förkyld hela veckan men har hållt igång ändå, nu har jag världens hosta, helt tung i huvudet och kände mej helt död idag så kanske lika bra ba va hemma har ändå en del att plugga so...

Så e de ibland... men de kommer ju fler helger Glad

Imon hoppas jag på å känna mej relativt kry dock för ska träffa S och DE va länge sedan nu!!!

Jaja så e de kanske skriver lite senare nu ska jag fixa mej nått å äta, ha de gott peps.

Presentation

Omröstning

Har vi träffats IRL?
 Ja, vi känner varandra väl och umgås regelbundet
 Ja, Vi är bekanta
 Nej, men vi har snackat på Internet
 Nej, vi har aldrig träffats eller pratats vid

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards